Udtalelser

”Det bliver meget sært at forlade København og Furesødal, nu hvor jeg flytter til Fyn. Vi har haft et fantastisk godt sammenhold på gården! Det er meget sjældent, at man oplever en så homogen stald med så lidt fnidder-fnadder. Mine heste har haft optimale betingelser med mange timer på fold både sommer og vinter, henholdsvis på græs- og jordfoldene. Jeg kan kun anbefale stedet på det varmeste til heste-ejere, som vil sig selv og deres dyr et “godt rytter- og hesteliv” i pragtfulde naturomgivelser, og på et sted hvor kammeratskab og hjælpsomhed er kendetegnende. Alle på Furesødal ønskes det bedste for fremtiden.”

“Furesødal er det ultimativt roligste og dejligste sted for heste. Hestene har store folde – både de store heste men også islænderne, der går i løsdrift. Mine islændere har siden ankomsten til Furesødal for et par år tilbage været glade og afbalancerede – og haft det rigtig godt. Der er god adgang til både wrap og græs, og hestene stortrives med det. De mennesker der har deres gang på Furesødal er alle søde, og vil altid gerne give en hjælpende hånd. Der er derfor også højt til loftet, og tonen er altid rar, hvilket betyder rigtig meget. Der er dagligt opsyn med hestene, og man ved derfor også, at de er i gode hænder. Derudover ligger Rude Skov 2 min væk, og den byder på et utal af muligheder. Man kommer ikke til at fortryde Furesødal som STEDET til sine heste – og sig selv”.

“Emilie har været glad for at komme på Furesødal og har sat pris på den gode stemning der er på hestepensionen.”

“Tusind tak for en dejlig tid på Furesødal. 10 år blev det næste til. Et dejligt og roligt sted for heste og mennesker.”

“Amor og jeg har stået på Furesødal i 1 år, og vi har begge været meget tilfredse og glade for at være der. Amor trives i Johns kyndige hænder, og der er mange søde og rare ryttere i stalden, et rigtig godt miljø for hest og rytter. Nu drager vi videre til nye udfordringer, men har fået lov at vende tilbage hvis vi ikke trives det nye sted, så måske ..på gensyn.”

“Jeg har siden medio september 2001, haft min hest opstaldet på Furesødal. Stod i en akut situation hvor det var vigtigt, at flytte hesten straks. Stod først i fuldpas, siden selvpas. Stedet er godt for min hest, som har brug for rolige omgivelser og lang foldtid. Ejerne er meget imødekommende og positive. Det mærkes, at de ser Furesødal som et fristed for vores heste og for os. Staldmanden, John, er altid hjælpsom. Bl.a. havde Toobi et par kedelige oplevelser, fra en anden stald, med i bagagen til Furesødal. John gav Toobi tid og plads til at komme sig over angsten i at komme i boks.”

“Ja, så er Robin solgt, tak for denne gang, det har været en fornøjelse at have hest hos jer.”

“Jeg må beklagelse opsige min staldplads hos jer. Jeg har været rigtig glad for at være hos jer og synes jeg har fået god service og et rigtig skønt sted for mine penge.”

“Tusind tak for jeres meget søde og imødekommende måde i det hele taget. Mange hilsener.”

“Tiger og jeg takker for alt samt god behandling.”

“Tak for et dejligt år på Furesødal. jeg har været fuldt tilfreds med at have min hest hos jer, og ved også at den har været glad hos jer, men jeg har fået en box tættere på hvor jeg bor, så derfor flytter jeg.”

“Jeg har været meget glad for at stå på Furesødal, og for alle dem jeg har fået hjælp fra i stalden og ikke mindst fra John.”

“Jeg er meget glad for at have min hest på Furesødal.”

“Jeg vil savne det hyggelige samvær med jer, og lover at jeg nok skal komme forbi og “genere jer” når jeg kommer på de kanter.”

“Tak Niller og John for god pasning af min hest Tarzan medens den har stået på Furesødal.”

“Efter at have været væk og haft mine heste et andet sted, glæder mig til at komme tilbage, har virkelig savnet at stå på gården. Det er bedste sted, jeg nogen sinde har stået, hestene har det jo som blommen i et æg.”

“10 gode år blev til det på Furesødal. Da jeg stod i en akut situation, var  det Niller der hjalp, og jeg fik lov at komme med hesten samme dag. Hvor der er hjerterum er der husrum.”

“Jeg har min hest stående på furesødal fordi hestene får lov at gå ude så meget som muligt, så de rigtig kan få lov at være heste. Jeg synes at vi hjælper hinanden meget på furesødal, både med hestene og andre ting. Og så er skoven lige på den anden side jo et fantastisk sted at ride!”

“I skal vide, at vi elsker at være på Furesødal. Det er for os et super sted både for heste og for ryttere. Vi synes, I gør en kæmpe indsats, for at der skal være rart og for at fremme sammenholdet. Tak til jer.”