FACILITETER

Rude skov

Lige overfor Furesødal ligger Rude Skov – en af Nordsjællands store, smukke skove hvor ridning bliver til eventyr og afslapning for sjælen.

I skoven er der mange afmærkede ridestier i et varieret og kuperet terræn, som altid giver afvekslende rideture året rundt. Fra Rude Skov er det nemt at komme videre til Jægersborg Hegn og Dyrehaven på længere udflugter.

Ridebane

Vores ridebane kan bruges året rundt da den er anlagt med dræn og stabilgrus. Den er 20 x 40 meter og om aftenen i den mørke tid belyst af 4 lysstandere. Ved siden af ridebanen er der springmaterialer og cavalettis, som kan opsættes til brug for træning og undervisning.

Ridebanen kan benyttes af alle på alle tidspunkter og den eneste regel er at man rydder op efter sig selv og sin hest. Du er også meget velkommen til at bruge banen til undervisning.

Foldene

Furesødal har 110.000 m2 foldareal og låner yderligere 40.000 m2 under sommergræsningen. De fleste af foldene er store og kuperede og der er altid plads til leg og løb, hvilket giver ideelle forhold til et sundt og aktivt udeliv for hestene.

I vintersæsonen går hestene på store jordfolde i minimum otte timer om dagen. Om formiddagen får hestene halm ud på foldene, så alle har adgang til stråfoder hvilket modvirker stress og gavner deres fordøjelsessystem.